Massage4you

 Even een moment voor jezelf..... 


Magnesiumpakking met infraroodwarmte
_____________________________________________

Ontspan met een Magnesium Energie Boost. 

Deze Magnesiumpakking biedt een unieke ervaring van warmte en ontspanning. 

Magnesium is, naast zuurstof en water, onze derde levensbehoefte. Een pakking met magnesium zorgt voor een directe opname van magnesium via de huid. De infraroodstraling warmt je lichaam op , het versoepelt je spieren, verminderd spanning, verbetert de bloedcirculatie, verbetert de slaap en vermindert pijn. Je komt tijdens deze aangename Lichaamspakking met magnesium en infrarooddeken even helemaal tot rust .

Magnesium lichaamspakking & Infrarooddeken
Licht masserend wordt je hele lichaam met  magnesium gel ingesmeerd. Deze voelt zacht en verfrissend aan en heeft een helende, ontspannende en genezende werking.  De magnesiumchloride is afkomstig uit de Zechstein zee en tot gel gemaakt. Deze gel bevat een hoge concentratie magnesiumchloride (31%). Magnesium wordt op deze manier direct via de huid opgenomen in de lichaamscellen.

Vervolgens wordt je in folie gewikkeld en daarna wordt er een infrarood warmtedeken om je heen geslagen. De temperatuur wordt ingesteld tussen de 40 en 45 graden ( mag eventueel nog hoger) Zo blijf je 30 minuten liggen. De deken is verdeeld in 3 zones waardoor er verschillende delen van het lichaam afzonderlijk behandeld kunnen worden zoals bijvoorbeeld alleen de benen, het midden lichaam, het bovenlichaam of allemaal tegelijk. Naar wens ontvang je een hoofd/gezichtsmassage. 

De weldadige warmte dringt diep door in het lichaam, het bevordert de doorbloeding van de huid, waardoor poriën zich openen en de magnesium optimaal wordt opgenomen. Daarnaast heeft de diepwerkende infrarode warmte een ontspannende invloed op het lichaam  Na 30 minuten mag de infrarooddeken eraf en worden eventueel de laatste restjes magnesiumgel verwijderd.

Na de behandeling kun je rustig bijkomen met een kopje thee of een glas water.

* Voor aanvang van de lichaamspakking is het belangrijk de lichamelijke conditie met je door te nemen. Belangrijk hierbij zijn je nierfunctie, bloeddruk en hartfunctie. Deze behandeling is NIET geschikt voor mensen met een pacemaker of ander inwendig elektronisch implantaat en ook niet voor mensen met MS. Wanneer je onder behandeling bent van een arts of therapeut voor iets dat door de massage kan worden beïnvloed, dan ALTIJD vooraf jouw arts vragen of een massage in jouw geval geen kwaad kan.

* 2 dagen voor de totale lichaamspakking jezelf niet scheren. Magnesiumzout kan bij net geschoren lichaamsdelen gaan prikken.

Wellicht heb je een drukke studie of baan of er is een andere situatie waardoor je in het dagelijkse leven veel stress ervaart. Wat je situatie ook is, een Magnesiumpakking met infraroodwarmte- behandeling is in alle gevallen een erg verstandige keuze. Je geniet van een momentje even helemaal voor jezelf.

€ 75 voor magnesiumpakking met infrarooddeken 


Eventueel bij te boeken:

  • Hoofd- & gezichtsmassage

€ 10

  • Voetenspa

Je wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of (kruiden)thee.
Terwijl je geniet van je kopje (kruiden)thee of koffie kun je eerst heerlijk ontspannen met een warm voetenbad met zuivere Permsal magnesiumkristallen.

€ 15

€ 95 voor magnesiumpakking met infraroodwarmte, voetenspa, hoofd- en gezichtsmassage


In te zetten bij o.a:

Chronische pijnklachten

Rugproblemen

Fibromyalgie

Artrose

Reuma

Acute pijn na inspanning

Voor sneller herstel na intensieve training

Pijn preventie

Verbetering van de stofwisseling.


Ik heb interesse -contactformulier

Gericht op dames en kinderen, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat

Terug menu

© 2018 by Massage4you MassagepraktijkE-mailen
Bellen
Info