Massage4you

Even een moment voor jezelf.....

Ontspanningsmassage & Sportmassage

___________________________________________________________________________________________________________

Ontspanningsmassage 

Een rustgevende en kalmerende ontspanningsmassage. Je ervaart ultieme rust, ontspanning en persoonlijke aandacht. De ontspanningsmassage werkt heilzaam en helpt je om compleet tot rust te komen, bovendien verlicht het lichte pijn. Je bloedsomloop verbetert en de complete ontspanning zorgt voor vermindering van stress.

Een goede gezondheid begint bij een goede mentale staat. Ontspanningsmassage helpt je hierbij doordat je volledig ontspannen bent. Je lichaam komt tot rust en zo kunnen je gedachten ook even helemaal tot rust komen. Je bent even weg uit de sfeer van alledag. Even een moment helemaal voor jezelf, een moment van rust. Ontdek zelf hoe fijn dat kan zijn!

€ 60 voor 60 minuten ontspanningsmassage

Ik heb interesse - contactformulier


Voor de lichaamsmassage kun je kiezen uit verschillende (aromatische) oliën: 

Zie: Massage OlieSportmassage

Sportmassage is een intensieve massage, gericht op de dieper gelegen spierweefsels. Bij onvoldoende herstel na inspanning kunnen spieren, pezen en gewrichten vermoeid, stijf en pijnlijk aanvoelen. Een herstel bevorderende sportmassage kan een blessure helpen voorkomen. 

Sportmassage is onmisbaar voor de sporter: gezonde, goed doorbloede spieren zonder verhardingen zijn essentieel voor een goede sportprestatie. Vooral bij verhardingen kan er pijn worden ervaren. Het doel van de massage is om deze verhardingen weg te masseren, zodat de spier weer volledig kan functioneren en er geen pijn meer wordt ervaren. Door het functionele karakter is sportmassage ook voor de niet-sporter nuttig in het dagelijkse leven. 

De massagewijze hangt af van het moment dat er wordt gemasseerd: 

- De massage vóór het sporten heeft een activerend karakter zodat de doorbloeding gestimuleerd wordt. 

- De massage ná het sporten is een sederende (rustgevende) massage voor optimaal spierherstel. 

Sportmassage is geschikt voor iedereen, die versneld herstel wil stimuleren na het sporten of na intensieve lichamelijke arbeid. Ook als je niet sport en last hebt van stijve (nek)spieren, pijnlijke benen of gevoelige schouders kan een sportmassage jouw klachten verminderen. 

€ 60 voor 60 minuten sportmassage


Ik heb interesse - contactformulier


Gericht op dames en kinderen, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat.


Terug menu 

© 2018 by Massage4you Massagepraktijk
.


E-mailen
Bellen
Info