Massage4you

 Even een moment voor jezelf..... 

Stoelmassage 

Hoofd, nek en schouders en rug vormen samen een gebied waar veel spanningsklachten voorkomen. Zowel bij mensen met een zittend beroep, maar ook in de zorg en tal van andere beroepsgroepen zijn rugklachten een groot probleem. 

Nekklachten zijn veelal in combinatie met schouderklachten, vaak het gevolg van een verkeerde zithouding. Nekklachten worden ook nog versterkt door een druk, intensief en stressvol leven. Door deze plekken te masseren wordt de circulatie in de spieren geactiveerd en worden opgehoopte afvalstoffen sneller afgevoerd.  In een zittende houding zijn sommige spieren beter bereikbaar voor massage dan in een liggende houding. 

De stoelmassage wordt gegeven op een speciale ergonomische 'Travel Mate' een massagehoofdsteun, zittend op een stoel, die perfect geschikt is voor mensen met beperkte mobiliteit die baat kunnen hebben bij een geweldige en comfortabele massage. Bij specifieke nek- en schouderklachten is het  fijn om voor de massagestoel te kiezen in plaats van de massagetafel. In combinatie met het gebruik van magnesiumgel kan deze stoelmassage veel verlichting geven! Probeer het eens uit: na een stoelmassage voel je je ontspannen en verfrist!

Daarnaast is er ook de keuze om een korte, ontspannende en activerende drukpuntmassage op de stoel te nemen, dit kán over de kleding heen worden gegeven, Voor deze massage hoef je je dus niet uit te kleden. 

€ 45  voor 45 min stoelmassage incl. magnesium.


Ik heb interesse- contactformulier

Terug menu

© 2018 by Massage4you Massagepraktijk
Gericht op dames, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat.

                                                 

 


E-mailen
Bellen
Info