Massage4you

 Even een moment voor jezelf..... 

Kennismakingsbehandeling

________________________________________________________________________

Je eerste afspraak bij Massage4you is in principe een kennismakingsbehandeling van ongeveer 75 minuten. Deze eerste behandeling bestaat o.a. uit een kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten waarbij ik je een aantal vragen zal stellen omtrent je gezondheid. Dit om te weten of ik je mag/kan behandelen en omdat ik dan de behandeling beter op jou kan afstemmen. De behandeling zelf duurt 60 minuten.  

Bovendien bespreken we wat jouw wensen zijn, je aandachtspunten en het doel van de massage. 

De combinatie van diverse soorten behandelmethodes en verschillende technieken die ik mogelijk tijdens de behandeling kan toepassen komen uit:


• Ontspanning & Klassieke massage


• Sportmassage


• Massage bij Kanker


• Zwangerschapsmassage


• Fasciatherapie


• FreeHands massage


• Hotstonemassage


• Drukpuntmassage


• Kindermassage 

Massage4you-056
Massage4you-056
Massage4you-041
Massage4you-041
Massage4you-038
Massage4you-038
Thamar Esveld Fotografie-Massage4you-023_1
Thamar Esveld Fotografie-Massage4you-023_1
Massage4you-050
Massage4you-050
Massage4you-091
Massage4you-091


Ik geloof niet in een bepaalde vorm, routine, techniek of stroming.  Alle vormen en technieken die ik heb geleerd heb ik als het ware opgeborgen in een denkbeeldige gereedschapskist. Een gereedschapskist vol met kennis, kunde en ervaring waarmee ik jou professioneel kan behandelen, of dit nu in therapievorm, slechts eenmalig of puur als verwennerij bedoeld is.
Daarom hoef je bij mij niet te kiezen voor een bepaalde behandelingsvorm. Nadat jij hebt aangegeven met welk doel je gemasseerd wil worden mag je van mij verwachten dat ik weet welk stuk “gereedschap” ik uit mijn gereedschapskist moet halen om jou optimaal te kunnen behandelen.
Door deze benadering zijn mijn behandelingen nooit twee keer precies hetzelfde maar wel altijd geheel afgestemd op datgene wat jij op dat moment nodig hebt.

Massage heeft invloed op je bloedsomloop, je lymfestroom en je energiestroom. Het zorgt voor een betere circulatie en stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam. Daarnaast maakt een massage je meer bewust van jezelf en van de dingen die je bezig houden. Spieren hebben rust, warmte, souplesse, en een goede doorbloeding nodig voor herstel. Door massage maak je bovendien oxytocine aan, een hormoon dat belangrijke lichaamsfuncties beïnvloedt. Het maakt je opener, vriendelijker en socialer. Dit hebben we nodig om ziektes te voorkomen en om te kunnen genieten van het leven.

Ben je onder behandeling van een arts, specialist of andere hulpverlener, vraag voor de zekerheid even na of een massage wel of geen kwaad kan. Bij twijfel zal ik je niet masseren maar zo nodig doorverwijzen.

Neem contact met mij op als je meer over Massages wilt weten. 

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk! 

Carla van Wieringen

 

Kennismakingsbehandeling € 60 voor 75 minuten massage inclusief intakegesprek.

Ik heb interesse - contactformulier

Gericht op dames en kinderen, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat.

Terug menu

© 2018 by Massage4you MassagepraktijkE-mailen
Bellen
Info