Massage4you

 Even een moment voor jezelf..... 


Massageolie 

__________________________________________

Massage 4you maakt voor de lichaamsmassages vooral gebruik van de massage oliën van De Oliebaron. Deze massage oliën zijn 100% natuurlijk  op basis van zoete amandel olie, soms gecombineerd met argan olie en vitamine E, welke verzorgend zijn voor de huid.

In de mix oliën zijn essentiële oliën verwerkt.

Samen kiezen we een passende olie uit voor de lichaamsmassage.

Je hebt keuze uit:  

Zoete Amandelolie

Een verzachtende en voedende olie die geschikt is voor alle huidtypen, maar vooral heel erg geschikt is voor de droge, oudere huid. Hier zit verder niks aan toegevoegd en is een neutrale olie. Natuurlijke amandelolie is rijk aan vitaminen en essentiële vetzuren.  Het draagt bij aan een gezonde, stevige huid zonder irritaties en onzuiverheden.


Druivenpit Massage Olie

Druivenpit olie is een natuurlijke reukloze massageolie , deze olie trekt goed in de huid en blijft niet vet.  Druivenpit olie reguleert het eigen vet en vochtgehalte van de huid en heeft een anti verouderingseffect.


Ontspannings Massage Olie

In deze mix van amandel, argan en jojoba olie zitten de volgende essentiële oliën: 

* lavendel *rosalina *geranium en *sandelhout-west.

De essence schenkt innerlijke rust en tevredenheid bij mensen die geestelijk uitgeput zijn of een zwakke constitutie hebben. Het werkt zeer ontspannend. Ook heel goed te gebruiken als ondersteuning voor het slapen.


In Balance Massage Olie


In deze mix van amandel,argan en jojoba olie zitten de volgende essentiële oliën:

*Roos : geeft psychische energie en schenkt rust aan mensen die geestelijk overspannen of terneergeslagen zijn, roos geeft een vredige en balance sfeer.

* Palmarosa: herstelt de innerlijke balans en werkt ontspannend bij stress en gejaagdheid.

* Rosalina : vergelijkbaar met rozenhout, rustgevend bij stress.

De essence schept een vredige en harmonische sfeer.


Zomerfris Massage Olie

Zomerfris is een combinatie van verschillende citrusgeuren; *citroen *sinaasappel *grapefruit en *mandarijn en er is *pepermunt in verwerkt.  De geur is zacht en zoet en je voelt je geborgen bij de geur.

Citrus brengt ontspanning en kalmering, vooral bij spanningen door stress bij mensen die geïrriteerd zijn en last hebben van stemmingswisselingen.  Het werkt opmonterend en brengt vrolijkheid. Mensen met sombere gedachten geeft het licht en verzachting en geeft ruimte voor nieuwe ideeën.  


Wintermix Massage Olie

In deze mix van amandel en jojoba olie zitten de volgende essentiële oliën: 

*Kaneel *sinaasappel *kruidnagel *den en *pepermunt.

Een heerlijke geur die hoort bij een koude winteravond, het verwarmt je lichaam en verblijdt je geest  De geur geeft een warm onthaal. 

De essence heeft een versterkende en verwarmende werking bij kou, maar ook bij innerlijke kilte. 


Lavendel

Lavendel zit vol antioxidanten en heeft een bacteriedodende werking. Lavendelolie helpt een droge, geïrriteerde huid te verminderen, acné te bestrijden en gaat huidveroudering tegen. Lavendel helpt ontspannen en te kalmeren.Sinaasappel Massage Olie

Sinaasappel draagt bij aan het verminderen van chronische stress en andere gezondheidsproblemen. Het draagt bij aan een ontspannen houding en mindset. Het lijkt de symptomen van angst en depressie te verminderen en draagt bij aan een opwekkend humeur. Het draagt bij aan het verminderen van acné en verzacht pijnlijke plekken op de huid. De aangename geur van sinaasappel etherische olie heeft een opwekkend maar tegelijkertijd ontspannend, kalmerend effect dat de hartslag vermindert. Het kan niet alleen een warme omgeving creëren, maar kan ook de kracht en veerkracht van het immuunsysteem stimuleren.


Massageolie Zwangerschap mandarijn

In deze mix van amandel en jojoba olie zitten de volgende essentiële oliën:

*mandarijn *amyris *neroli en *calendula


Chemodol Massage Olie

Chemodol is een milde massage olie en heeft goede resorptie-eigenschappen, waardoor een optimaal contact ontstaat met de huid. Door zijn bijzondere samenstelling is Chemodol een massageolie die geschikt is voor ieder huidtype. Chemodol is PH neutraal en maakt de huid snel soepel en is daardoor geschikt voor alle vormen van massage. Chemodol heeft een neutrale geur en is makkelijk met water te verwijderen. Ideaal ter preventie van sportblessures.


Olivine Massage Olie

Olivine is een zorgvuldig samengestelde olie van meerdere plantaardige oliën zonder conserveringsmiddelen en emulgatoren, en is verrijkt met kamille extract, dat ontstekingsremmend werkt en met vitamine E dat voor een antioxidant effect zorgt. Olivine wordt goed door de huid opgenomen, waardoor deze olie bijzonder geschikt is voor sederende massages.

Olivine massage olie kan voor diverse doeleinden en alle vormen van massages gebruikt worden. Denk hierbij aan voorbereiding op sportactiviteiten, sportverzorging, maar ook ter preventie van blessures. Olivine massageolie zorgt voor een optimale verzorging van de huid.

Olivine massage olie is geschikt voor elk huidtype door de bijzondere samenstelling van natuurlijke ingrediënten: *koolzaadolie, *sesamolie, *zonnebloemolie, *tocoferyl acetate, *bisabolol.


Magnesium olie/gel

Ontdek wat magnesium kan doen wanneer het via de huid wordt opgenomen. Het heeft de kracht om de ideale verhouding op celniveau terug te brengen. En een goede balans op celniveau is de key naar gezondheid!

Magnesiumolie gebruik je in het bijzonder bij:

*Ontspanning van de spieren, zenuwstelsel en bloedvaten * Symptomen van Burn-out/depressie * Futloos gevoel

*Slechte nachtrust *eerste hulp bij krampen

Wist je dat:

• Magnesium Het Anti-stress mineraal is wat onze spieren, bloedvaten laat ontspannen en hiermee de bloeddruk in balans kan brengen?

• Magnesium de kracht heeft de insulinegevoeligheid te verbeteren?

• Magnesium een belangrijke rol speel bij het verbranden van koolhydraten en vet?


Voetenbad met magnesium kristallen

Voor wie op de meest milde en zeer effectieve manier magnesium wil opnemen in het lichaam. Magnesium kristallen kun je gebruiken door het toe te voegen aan warm water in bijvoorbeeld een ligbad of voetbad. Fantastisch inzetbaar indien je slaapproblemen ervaart of moeite hebt om te ontspannen. De magnesium kristallen bevatten de hoogst mogelijke concentratie magnesium omdat het uit eigen, Nederlandse bron komt. Magnesiumopname middels de huid heeft de kracht om de ideale balans terug te brengen op celniveau. Prettig op te nemen middels warm water, snelle en rechtstreekse opname via de poriën en haarzakjes. 

Gericht op dames, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat

Terug menu

© 2018 by Massage4you Massagepraktijk

E-mailen
Bellen
Info