Massage4you

Even een moment voor jezelf.....


Over mij 

Mijn naam is Carla van Wieringen. Ik ben 60 jaar en woon in Alphen aan den Rijn, in de wijk Kerk & Zanen. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 kinderen, 3 'schoonkinderen' een kleinzoon en 2 kleindochters!

In 1998 heb ik mijn NGS diploma sportmassage behaald bij SOVVB in Leiden. Ik heb gewerkt bij de Alphense Atletiekvereninging AAV34, bij sauna Finn-Inn in Gouda en als zelfstandig sportmasseur. Daarnaast heb ik mijn diploma Babymassage behaald. Ik heb een aantal jaar voor Thuiszorg Rijnland de cursus Babymassage gegeven. Ook kwam ik bij mensen thuis om hen te leren hoe zij hun baby kunnen masseren.

Daarnaast heb ik in 2007 mijn Pabo diploma behaald en werkte ik 2 dagen per week in het onderwijs. Eerst als leerkracht op ZMLK-school Prisma in Alphen a.d. Rijn en daarna als leerkracht in het reguliere onderwijs in groep 1 t/m groep 6. In 2010 ben ik als intern begeleider gaan werken. Als intern begeleider heb ik me vooral bezig gehouden met kinderen die extra zorg nodig hebben. Ik gaf het zorgbeleid binnen de school (mede) vorm en begeleidde en coachte leerkrachten en voerde gesprekken met ouders, leerkrachten en kinderen.

In 2017 heb ik de massageopleiding bij 'Massage in Beweging' gevolgd. Ik heb tijdens de opleiding verschillende massagetechnieken geleerd, zodat ik zoveel mogelijk voor mijn klanten kan betekenen. Ik bied naast Sportmassage, ook Klassieke ontspanningsmassage, Hotstone- en Stoelmassage aan. Meestal worden verschillende soorten massages en massagetechnieken gecombineerd, afhankelijk van het doel van de massage. 

In 2018 heb ik de cursus: 'FreeHands'massage gedaan bij Koert Sondorp. In januari 2019 heb ik de cursus 'Zwangerschapsmassage' bij Wellness Academie afgerond.  Vanaf december 2019 geef ik massages bij cliënten met kanker. Ik heb hiervoor de specialisatie 'Masseren bij Kanker' afgerond bij het Instituut 'Massage bij Kanker' Deze opleiding is internationaal geaccrediteerd door de Society for Oncologymassage.

In november 2020 heb ik de opleiding 'Kindercoach: ontspanningscoach voor kinderen' afgerond. Hierbij begeleid ik kinderen naar een ontspannen leven. Steeds meer kinderen kunnen de prikkels niet meer goed reguleren of zijn zelfs hoog sensitief. Door deze ontspanningstherapie kan ik een kind helpen weer in balans te komen. 

Bij de opleiding 'Kinderyoga' van Helen Purperhart  heb ik vooral geleerd om kinderen op een praktische en speelse manier in hun kracht te zetten door bewust te bewegen, ontspannen en ontdekken. Een mooie aanvulling op mijn werk in de massagepraktijk met de ervaring die ik heb vanuit het onderwijs. 

In juli 2021 heb ik de cursus Fasciatherapie gevolgd bij Paul Sercu, een fijne massage vanuit rust en aandacht. 

In juli 2022 heb ik de cursus MSRT (McLoughlin Scar Tissue Release) afgerond. Dit is een littekenbehandeling die ontwikkeld is door Alastair McLoughlin, een teacher in de Bowentherapie. Het is een zeer zachte hands-on fascia techniek . Een littekenbehandeling die veel voor mensen kan betekenen. 

In november 2023 start ik de opleiding 'Mindfulness & Compassiecoach'. Dit is een hele mooie aanvulling op de massages die ik geef en de gesprekken die ik daarbij heb, vooral als het gaat om rouwverwerking. Of dit nu gaat om verlies van een dierbare, je gezondheid , je baan of iets wat er nooit is geweest. Leren om te focussen op het hier en nu en acceptatie en mildheid ontwikkelen naar jezelf. Mindful- en compassieoefeningen kunnen helpen je zelfvertrouwen weer op te bouwen en je leven weer op de rit te krijgen na zo'n heftige periode in je leven.

Ieder mens is uniek. Daardoor zijn mijn behandelingen ook elke keer anders. Volledig aangepast op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Kom je voor een eerste behandeling, dan hoort hier een goed intakegesprek standaard bij. Uiteraard is de intake bij de behandeling inbegrepen.


Ik verwelkom je graag in mijn praktijk! 

Carla van Wieringen-van Zwieten      

 

Gericht op dames en kinderen, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat.

Terug menu 

© 2018 by Massage4you Massagepraktijk


 


 


 


 


E-mailen
Bellen
Info