Massage4you

 Even een moment voor jezelf..... 

06-12-2023 Ontspanningsmassage ( 70+)

"Wat ben ik blij dat ik elke maand bij jou mag komen. Het doet me goed. Ik ben weer helemaal verkwikt en gesterkt. Dankjewel!"

Ellen L.

30-05-2023 Massage bij Kanker
"Wat is dit een fijne aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Dit is een fijne boost voor mij, je bent op een positieve manier met je lichaam bezig en dat helpt!"

Miranda G.

10-05-2023-2023 Stoelmassage & Ontspanningsmassage
"Eerst kon ik niet meer autorijden. Elke hobbel deed zeer in mijn lijf. Ik kon zelfs niet achteromkijken bij een afslag. En nu....? Na deze behandelingen op stoel en tafel gaat het supergoed met mij. Ik voel me zo fit dat ik het zelfs weer aandurf om mee te doen als fietster bij de Roparun. Dankzij jou kan ik deze hobbels met gemak weer aan! Mijn dank!"

Brenda S.

05-04-2023 Massage bij Kanker
"Ik lig te mijmeren over mijn lijf.  Ik voel me weer fijn in-en-met mijn lijf en dat is lang niet zo geweest".

E.M.

08-12-2022 MSTR littekenbehandeling

Mevrouw heeft een Borstoperatie ondergaan als gevolg van borstkanker.
Een ingrijpende periode, met ingrijpende gevolgen. Vandaag een littekenbehandeling met MSTR afgesloten bij een litteken als gevolg van een borstoperatie.

Reactie:
"Voor de behandeling voelde het gebied rondom het litteken doods, nu zit er weer normaal gevoel in. Het voelt echt alsof mijn borst weer heel is. Het litteken voelt zacht aan. Het beweegt weer mee zoals het vroeger deed. Het hoort er weer helemaal bij!"
Rebecca

20-10-2022 Ontspanningsmassage/stoelmassage
"Ik kom iedere 6 weken, omdat het heel fijn is! Sinds ik dit doe kan ik soepeler bewegen. Carla heeft veel liefde voor haar werk en straalt dit uit".
S. Wout.

02-11-2022 Ontspanningsmassage/stoelmassage
"Carla is echt een aanrader. Hele fijne heerlijke massage. Ontspanning voor je lichaam/mind en gelijk doorbloeding van je lichaam".
A.C.

17-10-2022 Ontspanningsmassage

"Wat een heerlijke ontspannen massage. Carla is een zeer goede masseuse en neemt de tijd om naar je te luisteren en advies te geven welke massage bij je past. Heerlijk ontspannen moment voor je zelf. Echt een aanrader!"

S. Wijfje

20-09-2022  Ontspanningsmassage

"Carla geeft hele fijne massages. De behandelingen worden met rust en aandacht gegeven. Echt een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest!"

E. Smit

25-05-2022 Ontspanningsmassage

"Vandaag weer bij Carla geweest. WAT EEN VERSCHIL met de massage in de sauna van 3 weken geleden. Ik kan een hele lijst opnoemen die allemaal in het voordeel zijn voor een massage bij Carla. Belangrijkste zijn: aandacht, de professionaliteit, rust/ontspannenheid. Bedankt Carla!"

Y. Muller

13-11-2021 Voetmassage 

"Carla masseert altijd mijn voeten en dat doet ze goed. Ik vergeet de tijd dan, als ze bijna klaar is denk ik van "oh ben je" al klaar, het was net zo lekker" en daarna als ze klaar is met mijn voeten voelen ze ontspannen aan en dan is de pijn bij mijn voeten weg".

Céline

25-10-2021 Massage bij Kanker

"Toen ik ruim vier jaar geleden de diagnose kanker met uitzaaiingen kreeg en hoorde dat het niet te genezen was; had ik geen idee dat er speciale massage voor oncologiepatiënten was. Carla vertelde mij er over en vroeg of ze mij tijdens de opleiding ‘Massage bij Kanker’ mocht masseren. 

Er was een professionele intake met heel veel aandacht voor wat mijn lijf nodig had en wat ik wilde. Het was elke keer weer een heerlijk ontspannen moment, waar ik rust vond en zeer relaxed van thuis kwam. 

Inmiddels word ik zieker en heb meer pijn en klachten. Carla zorgt er voor dat  ik zo goed mogelijk lig. En de fascia massage maakt dat ik mijn lijf ook weer positief ervaar. Ik kan genieten van een ontspanning die door de massage veroorzaakt wordt. Zo is mijn lijf niet alleen een last, maar geniet ik ook weer! 

Dat gun ik alle oncologiepatiënten, jammer dat er zo weinig over bekend is!"

Marjo N.


10-10-2021 Ontspanningsmassage met Fasciatherapie

"Ik heb kennis gemaakt met Carla van Wieringen en haar massagepraktijk “Massage4you”

De website van haar praktijk “Massage4you” is uitgebreid en overzichtelijk.

De praktijk is netjes en hygiënisch en straalt rust uit.

Carla heeft een open en vriendelijke houding waar de cliënt centraal staat.

Tijdens het intake gesprek kreeg ik al snel de indruk dat ik tegenover een gepassioneerde vakvrouw zat.

Naar aanleiding van mijn klachten deed Carla een voorstel voor een gepaste massage behandeling.

Voor mij was dat de Fascia massage!!

Dit was mijn eerste ervaring met deze massage techniek.

Het was een ontspannen ervaring en misschien slechts een verbeelding van mij maar ik had het gevoel dat de behandeling nog dagen daarna doorwerkte.

Beste Carla, dank voor deze mooie ervaring en ik ben blij dat ik cliënt bij jou mag zijn".

Groetjes,

Gigi


09-07-2021 Reacties op Fascia-therapie

"Wat was de fasciamassage heerlijk ontspannend. Ik had net het gevoel alsof ik op het strand lag.....de geluiden zweefden steeds verder weg..."

"Ik voelde een soort tintelingen en ik voelde méér ruimte in mijn lijf!'

"Wat een rustige massage, ik voelde me daarna ook heel rustig"

"Jeetje, het raakte me echt. Ik kan ook zachtheid ontvangen. Ik ben altijd zo hard voor mezelf, maar ik kan en mag natuurlijk ook best wat zachter zijn voor mezelf!"


02-06-2021  Ontspanningsmassage

"Ik voel me heerlijk ontspannen bij Carla en kan me helemaal aan de massage overgeven. Ik voel de spanning uit mijn lijf wegtrekken. Ik voel me van binnen altijd gespannen en bij Carla kan ik me echt ontspannen. Ik voel me helemaal op mijn gemak! Ik ben blij met haar!'

E.R.


Kindermassage & coaching

12-05-2021 

"Onze dochter (8 jaar) vindt het heerlijk om naar Carla te gaan. Ze vindt het "lekker rustgevend" en wil elke dag wel naar Carla toe! Wij krijgen een heerlijk ontspannen meisje terug!" 

R.S.

31-03-2021 

“Carla is lief en ze kan superlekker masseren, ik wil elke dag wel naar Carla toe." 

M.P. 


11-03-2021  Hotstone massage

“En dan zit mijn ervaring er nog niet eens tussen.... komt tie.... zo enorm genoten van mijn hotstone massage gisteren! Het geluid alleen al van het pakken van de stenen geeft me een ultiem geluks-ontspan gevoel. Nooit kan ik me ontspannen, behalve bij Carla op de tafel. Naast een gezellig praatje, de ontspanning, ook oog voor de pijnklachten. Carla....je bent de beste!" 

Marsha O.


12-03-2021  Anti-stress Massage met Magnesium

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit 

“Op advies en voor het eerst een ontspanningsmassage gehad met magnesium. Zeer fijne, ontspannen en professionele behandeling gehad wat zeker voor herhaling vatbaar is.”  

R. T. 

11-03-2021 Voetmassage

“Het was weer heerlijk ontspannen , het heeft me zo goed gedaan, dank je Carla”.

Ria K. 


04-03-2021 Stoelmassage

“Wederom een heerlijke massage gehad van Carla. De probleempunten weet ze feilloos te vinden en op te lossen en verder is het gewoon super ontspannend”.

Sandra van A.  


Kindermassage & coaching 

04-12-2020  "Mama doet nu elke ochtend en avond de afstrijkoefening en ik word daar zo heerlijk rustig van! En als ik het allemaal  niet meer weet en me heel druk voel, doe ik zelf een oefening die ik geleerd heb met mijn ademhaling en daardoor word ik vanzelf weer helemaal rustig". 

M.S. 


05-11-2020  Ontspanningsmassage

Positief:  Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit. 

"Een geweldige masseuse die heel professioneel is. Je komt er helemaal ontspannen vandaan en je spieren voelen zo goed! Kom er elke maand en heb me nog nooit zo goed gevoeld!" 

Josette M.


04-11-2020 Lichaamsmassage uitgebreid

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit 

"Mijn lijf voelt dankbaar wanneer ik bij Carla ben geweest. Dank je wel weer, het deed me weer erg goed! .....en als je in de ochtend komt voel je dat de hele dag!"  :-)  

Yildiz M.


21-10-2020  Ontspanningsmassage

"Een fijne massage, je voelt je daarna vol energie, én je slaapt 's avonds heerlijk ontspannen! 

Maria S.

 

21-07-2020  Ontspanningsmassage

"Carla geeft je een massage op maat. Helemaal afgestemd op jouw wensen en lichaam en daardoor altijd anders. Een aanrader!" 

Kristel v.B.


01-07-2020 Lichaamsmassage uitgebreid 

( na 4 maanden geen massage te hebben gehad door Corona)

" Wat een geweldig effect van je massage weer! Ik kwam binnen als een strijkplank en voelde me na de massage als een wuivende riethalm". 

 Silvia B. 


25-06-2020 Kennismakingsbehandeling ontspanningsmassage

"Vanavond een heerlijke ontspanningsmassage mogen genieten! Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Carla, ze is professioneel én ook heel gezellig! Het was mijn eerste keer bij Carla, maar ik kom zeker nog een keer terug! Helemaal relaxed naar huis gegaan!"  

Marieke P.29-01-2020 Ontspanningsmassage

"Heerlijk ontspannend. Mijn stemming is zelfs verbeterd als ik hier vandaan kom!" 

Carin v.G.


08-01-2020 Ontspanningsmassage

" De lekkerste massages ever! Carla is een fantastische masseur en heeft oog en oor voor haar klant. Beslist de moeite waard, ik beveel het iedereen aan. Goede prijs kwaliteit verhouding!"

Ellen S.


06-01-2020 Kennismakingsbehandeling ontspanningsmassage

"Heerlijke massage gehad van Carla. Naast haar professionele kunde, wat een warme, lieve vrouw. Een aanrader voor een ieder. Mooie, schitterende praktijk aan huis. Tot een volgende keer!"

Ellen H.


17-12-2019 Ontspanningsmassage

"Heerlijk!" 

Marjo D.

16-10-2019 Massage bij Kanker

"Vandaag weer een heerlijk ontspannende massage voor 'mensen met kanker' gehad bij #Massage4you. Het was echt genieten!"

Marjo N.


09-03-2019 Abonnement ontspanningsmassage

"Ik ga elke maand en de massage is heerlijk bij Carla, erg ontspannend en mijn lichaam heeft er veel baat bij!!" 

Josette M.

 

 

07-03-2019 Cursus babymassage

N.a.v. de eerste les van de cursus Babymassage bij moeder thuis. 

"Zij was vanavond wat huilerig met slapen en heb je tips opgevolgd. En het werkte heel goed! Ze is heerlijk in slaap gevallen.....!"

01-02-2019 Ontspanningsmassage uitgebreid

"Heerlijk een massage door Carla. Zeker 1.5 uur de moeite waard. Alle spieren worden onderhanden genomen. Ze weet precies welke en ook als er iets mis mee is". 

Esther Z.


28-01-2019 Zwangerschapsmassage

"Vandaag genoten van een heerlijke zwangerschapsmassage! Wat een fijne ervaring is dat. Je komt heerlijk tot rust en tegelijkertijd maak je contact met je mini mensje in je buik. Heel bijzonder hoe je kleintje hierop reageert. Het fijne is dat je op je zij kan liggen en vervolgens op je rug. Je wordt ondersteund door een kussen waardoor je niet plat komt te liggen. Ook een rond kussen bij je knieholte en je nek. De volgende afspraak is al besproken! Zeker een aanrader !! Dankje Carla voor deze fijne ervaring"

 Nikita G

 

21-01-2019 Ontspanningsmassage

"Na massage4you kun je alles weer aan!" 

Maaike vd S.

 

Januari 2019:

What's app berichten:

- "Het was weer fantastisch, weer even geduld hebben"

- "Het was echt heel ontspannen Carla, dank je wel. Kom zeker bij je terug voor een vervolg"

- "Goedemorgen, dank voor de heerlijke massage. Heerlijk geslapen"

- "Ik heb heerlijk geslapen! En dat lukt niet altijd zo goed, dus dat is alvast mijn eerste winst!"

- "Voel me erg op me gemak bij je. Kan me ontspannen en heb het gevoel dat ik mezelf kan zijn, dank je daarvoor!"01-12-2018 Ontspanningsmassage

"Na een drukke werkweek heb ik gister genoten van héérlijke en ontspannende massage! Écht weer even een momentje om bij jezelf te komen. Eén sfeervolle ruimte met een relaxed muziekje op de achtergrond geven je het gevoel weer helemaal bij te tanken, op te laden en er weer tegen te kunnen. Héérlijk, zo'n moment om te koesteren. Dank je wel Carla, ik heb erg genoten!! "😍 

Nettie W.

 

01-12-2018 Hotstone massage

"Genoten van een heerlijke hotstone massage in een sfeervolle praktijk. Even een moment voor jezelf en door de ontspanning vergeet je even echt alledaagse dingen! Echt een aanrader! Bedankt Carla!" 

Marieke S.

 

22-11-2018  Ontspanningsmassage

"Wat heb ik genoten van een heerlijke ontspannen massage. Ik had deze gewonnen via een Facebook actie. Het was heerlijk en ontspannen. Carla neemt de tijd en zoekt uit wat je past. Ik kan deze massage aan iedereen aanbevelen! Heerlijk zo'n moment voor jezelf! Zeker voor herhaling vatbaar! "

Natalie N.

 

06-11-2018  Abonnement 

"Net weer een voortreffelijke massage gehad van Carla. Ben nu meerdere keren geweest en heb verschillende massages gedaan. Ik vind ze allemaal even lekker en kan moeilijk kiezen. Carla is een echte vakvrouw die afstemt op je wensen en behoeften. Een echte aanrader! Mijn volgende afspraak staat alweer gepland. Dank je wel Carla!!" 

Ellen S.


28-09-2018 Abonnement

"Een massage bij Massage4you door Carla is een super ontspannende ervaring. 

Inmiddels een aantal behandelingen gehad, waaronder stoelmassage, en mijn rug vaart er wel bij!

Carla houdt rekening met mijn wensen, maar komt ook met initiatieven.

Pas op, het werkt wel verslavend, ik heb nu al zin in de hotstone massage die me de volgende keer te wachten staat!

Silvia B.

Massagepraktijk Massage4you

 

23-04-2018 Sportmassage

"Top massage!"

Dik B.


02-03-2018 Hotstone massage

"Ik kreeg een warm welkom van Carla. We dronken een kopje thee en daarna begon de behandeling. 

De warme stenen waren heerlijk van temperatuur. Er was rustgevende muziek op de achtergrond. Carla hield contact soms verbaal en soms met een hand op een voet of arm. Ze vroeg op een ontspannen manier of het niet te heet, te zacht of alles goed was. Erg prettig was het om sokjes aan te krijgen na de voetbehandeling. Al met al een zeer aangename kennismaking met de hotstone massage. Ook een aangename kennismaking met Carla als masseuse". 

Marina vd L.


16-02-2018 Hotstone massage

"Ik was onlangs de gelukkige winnaar van de Woordzoeker op Facebook. Voor de gratis 60 minuten massage heb ik op aanraden van Carla gekozen voor de hotstone massage. Ik vond het een bijzonder prettige ervaring. Een perfecte en gezonde manier om stress even achter je te laten en te genieten van ontspanning. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Carla!"

Anneke E.


10-02-2018 Ontspanningsmassage

"De handen van Carla zijn een weldaad voor je lijf! Heerlijk ontspannen na een drukke werkdag, je voelt de stress uit je lijf wegtrekken. Carla voelt aan wat je lijf op dat moment nodig heeft... Ik ga snel weer!"

Diana B.

 

31-01-2018 Ontspanningsmassage

"Gisteren mocht ik mijn drukke werkdag afsluiten met een heerlijke ontspanningsmassage! Carla nam de tijd om je even te laten landen, wat heel fijn is om het gehaaste gevoel uit je lijf te krijgen. Daarna kon ik heerlijk genieten van een uur lang massage. Op een gegeven moment was ik zo ontspannen, dat ik niet doorhad dat ze al lang van een rugmassage over was gegaan naar een beenmassage. Ik ging helemaal relaxed naar huis! Al weken niet meer zo goed geslapen!"

Iris W.


 22-01-2018 Ontspanningsmassage

"Genoten van een heerlijk ontspannende massage. Ik voelde me bij Carla gelijk op mijn gemak door de prettige ontvangst. Het fijne was dat alles in overleg gaat, waar ligt de behoefte... heerlijk zo ‘n moment voor jezelf, je stapt even in de wereld van rust en ontspanning. Carla is professioneel en tegelijk ook nog eens heel gezellig en vriendelijk. Ik kom zeker terug!"

Eveline V.

 Gericht op dames, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat

Terugmenu 

© 2018 by Massage4you Massagepraktijk


E-mailen
Bellen
Info