Massage4you

 Even een moment voor jezelf..... 

Voetmassage

11 juni 2021 

"Ik kom zwaar en vermoeid binnen en ik ga huppelend de deur uit!"

Francis zit tegenover me. Ze vertelt hoe vermoeid ze is. Het is ook niet niks, de breuk met de vader van haar kinderen, de verhuizing, het verdriet van haar kinderen. Een heel nieuw leven als alleenstaande moeder, waar de balans nog ver te zoeken is. Zij is toe aan 'even een momentje voor haarzelf'. 

"Kom" zeg ik "je neemt eerst lekker een voetbadje  en dan kun je daarna genieten van een ontspannende voetmassage". Ik maak een lekker voetbadje en geef haar een kopje thee. Ondertussen leg ik een zacht kussen op de tafel en als Francis klaar is met het voetbad gaat zij heerlijk op de tafel liggen en nestelt zich in het kussen.

Tijdens de massage zie ik Francis ontspannen en genieten. Zij geniet van dit momentje voor haarzelf met deze aandacht en aanraking. Het is een drukke, roerige, onzekere tijd voor haar en dit momentje doet haar goed. 

Een voetmassage richt zich puur op ontspanning. Deze voetmassage is niet alleen goed voor haar voeten, maar werkt door in haar hele lichaam. Als de massage is afgelopen, blijft Francis nog heerlijk een poosje liggen met haar ogen dicht. Ik laat haar even alleen. Als ik terugkom slaakt zij een zucht en zegt; "Oooh, wat is dit heerlijk, ik voel het in mijn hele lijf, ik kan er weer even tegen!'

Bij het weggaan zegt Francis: "Ik kom zwaar en vermoeid binnen, maar ik ga altijd huppelend de deur uit! En ik hou dat gevoel de hele week hoor! Heerlijk was het weer! Dankjewel" 

Dit is toch geweldig! Spontaan maak ik een huppeltje als ik terugloop naar mijn kamer!E-mailen
Bellen
Info