Massage4you

Even een moment voor jezelf.....


Voetmassage en VoetenSPA

__________________________________________________________________

We leven in een drukke tijd. We rennen van hot naar her en hierbij hebben je voeten heel wat te verduren. Voeten dragen ons volledige lichaam de hele dag. We mogen onze voeten dus best af en toe een beetje verwennen. Voetmassage is fijn en richt zich puur op ontspanning.

En eigenlijk is deze voetmassage niet alleen goed voor je voeten, maar werkt door in je hele lichaam. Je zult merken dat je na de massage heerlijk ontspannen bent en meer energie hebt.

VoetenSPA 

Je voeten gaan eerst in een warm voetenbad met magnesium. Tijdens dit moment kun je even heerlijk van een kopje thee genieten. Daarna worden je voeten gemasseerd. Door het kneden, drukken, wrijven en roteren verwijden je bloedvaten en de bloedcirculatie verbetert. Een voetmassage kan stress en spanning verminderen en de energiebalans in het lichaam herstellen. Je lichaam ontspant zich en je ‘mind’ komt tot rust.

€ 45  voor voetenSpa

Ik heb interesse- contactformulier


Voetmassage

Voetmassage is alleen massage, dus zonder voetenbad vooraf.

Voetmassage is eigenlijk voor iedereen geschikt. Heb je nooit eerder een massage gehad? Dan is een voetmassage een hele goede manier om kennis te maken met de pure ontspanning bij massage.

Een moment voor jezelf waarbij je kunt genieten van het stukje aandacht, van het moment om even lekker te ontspannen….een voetmassage is daarom een uitstekend cadeau, voor jezelf ...........óf voor iemand anders!

€ 35  voor voetmassage


Ik heb interesse- contactformulier 

Gericht op dames, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat.

Terug menu

© 2018 by Massage4you Massagepraktijk

     


E-mailen
Bellen
Info