Massage4you

Even een moment voor jezelf.....


Antistress Massage met Magnesium

__________________________________________________________________________________

We stellen hoge eisen aan onszelf, we hebben een druk leven, een volle agenda, weinig slaap. Dit alles kan zorgen voor stress. Je lichaam is gespannen, je spieren zitten vast, je bent moe, je concentratie neemt af, je voelt je moe. Je lichaam heeft tijd en rust nodig om te herstellen. Oxytoxine is een stofje in je bloed, die zorgt voor vermindering van stress. Massage zorgt voor aanmaak van deze hormonen, die we nodig hebben om stress hormonen te verlagen. 

Door Magnesium toe te voegen aan de massage gaan de spieren direct ontspannen. Na 10 minuten is de magnesiumolie in het lichaam opgenomen. 

De rol van magnesium in ons lichaam

Magnesium is een heel belangrijk mineraal. Magnesium zorgt voor ontspanning van alle skeletspieren, ingewanden en van de hersenen. Het is (mede)verantwoordelijk voor een goede slaap en is minstens zo belangrijk voor een goede botopbouw als calcium. Het staat in de top drie van de meest essentiële behoeften van de mens, waarbij op één en twee zuurstof en water staan! Het lichaam kan het magnesium niet opslaan, dus het moet voortdurend worden aangevuld. In vroeger tijden was dat geen probleem, magnesium zat in drinkwater en de landbouwgrond was nog niet uitgeput, dus het was voldoende aanwezig in groenten en fruit. Tegenwoordig wordt het water gefilterd en van alle magnesium gezuiverd, en door het gebruik van kunstmest en de industriële voedingsbewerking krijgen we niet voldoende magnesium meer binnen. Daarnaast zorgen stress, medicijngebruik, luchtvervuiling, vaccinaties, sporten, saunabezoek  voor een verhoogd magnesiumgebruik in het lichaam. Een goed magnesium gehalte in het lichaam is de basis voor een goede gezondheid. Veel mensen hebben echter een chronisch tekort zonder daar weet van te hebben, met alle gevolgen van dien! 

Symptomen bij magnesiumtekort

Vaak ondervinden mensen klachten als gevolg van magnesiumtekort. Voorbeelden hiervan zijn: -verstijfde, verharde en verkrampte spieren, (chronische)vermoeidheid, uitputtingsverschijnselen, onrust, prikkelbaarheid, alertheid, slapeloosheid, rusteloze benen, duizeligheid, hoofdpijn, slaapstoornissen, constipatie, overgevoeligheid voor lawaai en licht, angsten, hyperactiviteit. Problemen met circulatie, spijsvertering, spieren en het zenuwstelsel hangen vaak samen met een magnesiumtekort. 

De massage

Tijdens de massage wordt er ca. 35-50 ml magnesiumolie in de weefsels gemasseerd. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en is in staat vele stoffen op te nemen. De toediening van magnesium via de huid d.m.v. magnesiumolie is dan ook veruit de beste manier om een magnesiumtekort snel en effectief tegen te gaan. Het opgeloste magnesium dringt via de huid rechtstreeks door in de cellen, waar het meteen zijn heilzame werk kan doen. De opname door het lichaam is dus optimaal!  De magnesiummassage wordt uitgevoerd met het zuiverste magnesiumzout met hoogste mineralengehalte. 

Contra-indicaties

Nierfalen( een overschot kan niet door de nieren worden uitgescheiden), darmobstructie, spierziekte Myasthenia gravis en Adams-Stokes syndroom.

€ 65,-  antistress massage met magnesium achterzijde lichaam

€ 95,-  antistressmassage met magnesium gehele lichaamIk heb interesse - contactformulier

Gericht op dames, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat.

Terug menu

© 2018 by Massage4you Massagepraktijk  

 


E-mailen
Bellen
Info