Massage4you

Even een moment voor jezelf.....

 


Zwangerschapsmassage

___________________________________________________________________

Een zwangerschap is één van de meest bijzondere en mooiste ervaringen in je leven. In jouw lijf groeit een nieuw mensje, wat een fantastisch wonder!

Er verandert veel in je lichaam.  Een zwangerschap en de belasting op je lichaam hebben behoorlijke invloed op je spieren en gewrichten. De veranderingen in je hormoonhuishouding en lichaam kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent of last krijgt van pijn in je nek, schouders en rug, van je bekken, kuitkrampen of slaapproblemen. Extra belangrijk dus om goed voor jezelf te zorgen of je te laten verzorgen.

Een ontspannende zwangerschapsmassage helpt je om je even heerlijk te ontspannen en eventuele klachten te verminderen. Het helpt je om je fitter te voelen.

Deze massage is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en is gericht op het welzijn van moeder en kind en het verlichten van zwangerschapspijntjes en -klachten. 

De rug wordt gemasseerd door om-en-om op de zij te liggen. Onderrug, schouders en nek kunnen op deze manier goed worden gemasseerd zonder de babybuik te belasten. Je been wordt ondersteund met een speciaal kussen, zodat je buik lekker vrij ligt en je optimaal van de massage kunt genieten. Als de ligging van het kindje het toelaat, eindigen we de massage in half zittende houding, zodat je hoofd, nek en schouders en je benen en voeten heerlijk kunnen worden gemasseerd.

Omdat de zwangerschapsmassage met zorg, rustig en ontspannen wordt uitgevoerd, kun je tijdens je hele zwangerschap van deze massage in zijligging genieten. Deze massage wordt gegeven vanaf 3 maanden zwangerschap.


Heerlijk! 

Echt even een momentje voor jezelf....    


€ 60 voor zwangerschapsmassage


Ik heb interesse - contactformulier


Terug menu

© 2018 by Massage4you Massagepraktijk


E-mailen
Bellen
Info