Massage4you

Even een moment voor jezelf.....

Over mij 

Mijn naam is Carla van Wieringen. Ik ben 57 jaar en woon in Alphen aan den Rijn, in de wijk Kerk & Zanen. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 kinderen en 3 'schoonkinderen' én een lieve kleindochter.

In 1998 heb ik mijn NGS diploma sportmassage behaald bij SOVVB in Leiden. Ik heb gewerkt bij de Alphense Atletiekvereninging AAV34, bij sauna Finn-Inn in Gouda en als zelfstandig sportmasseur. Daarnaast heb ik mijn diploma Babymassage behaald. Ik heb een aantal jaar voor Thuiszorg Rijnland de cursus Babymassage gegeven. Ook kwam ik bij mensen thuis om hen te leren hoe zij hun baby kunnen masseren. 

In 2017 heb ik de massageopleiding bij 'Massage in Beweging' gevolgd. Ik heb tijdens de opleiding verschillende massagetechnieken geleerd, zodat ik zoveel mogelijk voor mijn klanten kan betekenen. Ik bied naast Sportmassage, ook Klassieke (ontspannings)massage, Hotstone- en Stoelmassage aan. Meestal worden de soorten massages en verschillende massagetechnieken gecombineerd, afhankelijk van het doel van de massage. 

In 2018 heb ik de cursus: 'FreeHands'massage gedaan bij Koert Sondorp. In januari 2019 heb ik de cursus 'Zwangerschapsmassage' bij Wellness Academie afgerond. In februari 2019 heb ik de Special Babymassage :'Technieken voor diverse babykwaaltjes' bij Babymassage Nederland gedaan. Vanaf maart 2019 is de cursus 'Babymassage' gestart, individueel en in groepsverband. Vanaf december 2019 geef ik massages bij cliënten met kanker. Ik heb hiervoor de specialisatie 'Masseren bij Kanker' afgerond bij het Instituut 'Massage bij Kanker' Deze opleiding is internationaal geaccrediteerd door de Society for Oncologymassage. 

Ieder mens is uniek. Daardoor zijn mijn behandelingen ook elke keer anders. Volledig aangepast op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Kom je voor een eerste behandeling, dan hoort hier een goed intakegesprek standaard bij. Uiteraard is de intake bij de behandeling inbegrepen.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk! 

Carla van Wieringen-van Zwieten                

 Terug menu 


© 2018 by Massage4you Massagepraktijk
Gericht op dames, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat