Massage4you

Even een moment voor jezelf.....


Welkom bij Massage Praktijk Massage4you

  

Corona Update

Gelukkig mogen de deuren van de praktijk weer open!  Maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is, zijn er nieuwe maatregelen van toepassing voor jou en mijn veiligheid. Lees deze goed door : Corona-protocol. 

Tijdelijk worden de afspraken uitsluitend via; - het contactformulier - telefonisch - de app of de mail gemaakt. Het online afsprakenprogramma werkt nu niet.

Ik hoop je snel te ontmoeten in de praktijk!

Liefs, Carla

__________________________________________________________________________________________________________________________

De volgende massages kan ik bieden: 

 

                                       Massage bij Kanker 

 

                                       

Steeds meer mensen ontdekken de weldaad van een goede massage. En dat is begrijpelijk. Juist in onze huidige maatschappij, met snelle veranderingen, hoge werkdruk en veel onzekerheden hebben we behoefte aan rust en tijd voor onszelf. De verschillende ontspanningsmassages die ik geef, bieden dit. Massage is werkelijk even tijd voor jezelf, diepe ontspanning, loslaten en rust in je hoofd.

Je bent van harte welkom in mijn massagepraktijk!  

Je kunt al heel vroeg met massage beginnen. Als een baby 6 weken is kun je beginnen met babymassage. Het is een ontspannen en liefdevolle manier om je baby te leren kennen. Het geeft je baby ontspanning, helpt bij darmkrampjes, onrust of veel huilen en heeft een positief effect op het slaappatroon van je baby. Lees alles over de cursus voor ouders en verzorgers onder het kopje Cursus Babymassage.

 

Carla van Wieringen-van Zwieten  

 

Terug menu 


© 2018 by Massage4you Massagepraktijk
Gericht op dames, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat