Massage4you

Even een moment voor jezelf.....

Lees hieronder de ervaringen van cliënten over hun behandeling bij Massage4you

06-01-2020

Heerlijke massage gehad van Carla. Naast haar professionele kunde, wat een warme, lieve vrouw. Een aanrader voor een ieder. Mooie, schitterende praktijk aan huis. Tot een volgende keer! 

Ellen H.


16-10-2019 

Vandaag weer een heerlijk ontspannende massage voor 'mensen met kanker' gehad bij #Massage4you. Het was echt genieten!  

Marjo N.


09-03-2019 

"Ik ga elke maand en de massage is heerlijk bij Carla, erg ontspannend en mijn lichaam heeft er veel baat bij!!" 

Josette M.

 

 

07-03-2019 

N.a.v. de eerste les van de cursus Babymassage bij moeder thuis. 

"Zij was vanavond wat huilerig met slapen en heb je tips opgevolgd. En het werkte heel goed! Ze is heerlijk in slaap gevallen.....!"





01-02-2019

"Heerlijk een massage door Carla. Zeker 1.5 uur de moeite waard. Alle spieren worden onderhanden genomen. Ze weet precies welke en ook als er iets mis mee is". 

Esther Z.


28-01-2019 

"Vandaag genoten van een heerlijke zwangerschapsmassage! Wat een fijne ervaring is dat. Je komt heerlijk tot rust en tegelijkertijd maak je contact met je mini mensje in je buik. Heel bijzonder hoe je kleintje hierop reageert. Het fijne is dat je op je zij kan liggen en vervolgens op je rug. Je wordt ondersteund door een kussen waardoor je niet plat komt te liggen. Ook een rond kussen bij je knieholte en je nek. De volgende afspraak is al besproken! Zeker een aanrader !! Dankje Carla voor deze fijne ervaring"

 Nikita G

 

21-01-2019 

"Na massage4you kun je alles weer aan!" 

Maaike vd S.

 

Januari 2019:

What's app berichten:

- "Het was weer fantastisch, weer even geduld hebben"

- "Het was echt heel ontspannen Carla, dank je wel. Kom zeker bij je terug voor een vervolg"

- "Goedemorgen, dank voor de heerlijke massage. Heerlijk geslapen"

- "Ik heb heerlijk geslapen! En dat lukt niet altijd zo goed, dus dat is alvast mijn eerste winst!"

- "Voel me erg op me gemak bij je. Kan me ontspannen en heb het gevoel dat ik mezelf kan zijn, dank je daarvoor!"



01-12-2018

"Na een drukke werkweek heb ik gister genoten van héérlijke en ontspannende massage! Écht weer even een momentje om bij jezelf te komen. Eén sfeervolle ruimte met een relaxed muziekje op de achtergrond geven je het gevoel weer helemaal bij te tanken, op te laden en er weer tegen te kunnen. Héérlijk, zo'n moment om te koesteren. Dank je wel Carla, ik heb erg genoten!! "😍 

Nettie W.

 

01-12-2018

"Genoten van een heerlijke hotstone massage in een sfeervolle praktijk. Even een moment voor jezelf en door de ontspanning vergeet je even echt alledaagse dingen! Echt een aanrader! Bedankt Carla!" 

Marieke S.

 

22-11-2018 

"Wat heb ik genoten van een heerlijke ontspannen massage. Ik had deze gewonnen via een Facebook actie. Het was heerlijk en ontspannen. Carla neemt de tijd en zoekt uit wat je past. Ik kan deze massage aan iedereen aanbevelen! Heerlijk zo'n moment voor jezelf! Zeker voor herhaling vatbaar! "

Natalie N.

 

06-11-2018  

"Net weer een voortreffelijke massage gehad van Carla. Ben nu meerdere keren geweest en heb verschillende massages gedaan. Ik vind ze allemaal even lekker en kan moeilijk kiezen. Carla is een echte vakvrouw die afstemt op je wensen en behoeften. Een echte aanrader! Mijn volgende afspraak staat alweer gepland. Dank je wel Carla!!" 

Ellen S.


28-09-2018

"Een massage bij Massage4you door Carla is een super ontspannende ervaring. 

Inmiddels een aantal behandelingen gehad, waaronder stoelmassage, en mijn rug vaart er wel bij!

Carla houdt rekening met mijn wensen, maar komt ook met initiatieven.

Pas op, het werkt wel verslavend, ik heb nu al zin in de hotstone massage die me de volgende keer te wachten staat!

Silvia B.

Massagepraktijk Massage4you

 

23-04-2018

"Top massage!"

Dik B.


02-03-2018

"Ik kreeg een warm welkom van Carla. We dronken een kopje thee en daarna begon de behandeling. 

De warme stenen waren heerlijk van temperatuur. Er was rustgevende muziek op de achtergrond. Carla hield contact soms verbaal en soms met een hand op een voet of arm. Ze vroeg op een ontspannen manier of het niet te heet, te zacht of alles goed was. Erg prettig was het om sokjes aan te krijgen na de voetbehandeling. Al met al een zeer aangename kennismaking met de hotstone massage. Ook een aangename kennismaking met Carla als masseuse". 

Marina vd L.


16-02-2018

"Ik was onlangs de gelukkige winnaar van de Woordzoeker op Facebook. Voor de gratis 60 minuten massage heb ik op aanraden van Carla gekozen voor de hotstone massage. Ik vond het een bijzonder prettige ervaring. Een perfecte en gezonde manier om stress even achter je te laten en te genieten van ontspanning. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Carla!"

Anneke E.


10-02-2018

"De handen van Carla zijn een weldaad voor je lijf! Heerlijk ontspannen na een drukke werkdag, je voelt de stress uit je lijf wegtrekken. Carla voelt aan wat je lijf op dat moment nodig heeft... Ik ga snel weer!"

Diana B.

 

31-01-2018

"Gisteren mocht ik mijn drukke werkdag afsluiten met een heerlijke ontspanningsmassage! Carla nam de tijd om je even te laten landen, wat heel fijn is om het gehaaste gevoel uit je lijf te krijgen. Daarna kon ik heerlijk genieten van een uur lang massage. Op een gegeven moment was ik zo ontspannen, dat ik niet doorhad dat ze al lang van een rugmassage over was gegaan naar een beenmassage. Ik ging helemaal relaxed naar huis! Al weken niet meer zo goed geslapen!"

Iris W.


 22-01-2018

"Genoten van een heerlijk ontspannende massage. Ik voelde me bij Carla gelijk op mijn gemak door de prettige ontvangst. Het fijne was dat alles in overleg gaat, waar ligt de behoefte... heerlijk zo ‘n moment voor jezelf, je stapt even in de wereld van rust en ontspanning. Carla is professioneel en tegelijk ook nog eens heel gezellig en vriendelijk. Ik kom zeker terug!"

Eveline V.

 



Terugmenu

 

© 2018 by Massage4you Massagepraktijk
Gericht op dames, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat