Massage4you

Even een moment voor jezelf.....

Stoelmassage

Hoofd, nek en schouders en rug vormen samen een gebied waar veel spanningsklachten voorkomen. Zowel bij mensen met een zittend beroep, maar ook in de zorg en tal van andere beroepsgroepen zijn rugklachten een groot probleem. 

Nekklachten zijn veelal in combinatie met schouderklachten, vaak het gevolg van een verkeerde zithouding. Nekklachten worden ook nog versterkt door een druk, intensief en stressvol leven. Door deze plekken te masseren wordt de circulatie in de spieren geactiveerd en worden opgehoopte afvalstoffen sneller afgevoerd.  In een zittende houding zijn sommige spieren beter bereikbaar voor massage dan in een liggende houding. Bij specifieke nek- en schouderklachten is het daarom fijn om voor de massagestoel te kiezen in plaats van de massagetafel. In combinatie met het gebruik van magnesiumgel kan deze stoelmassage veel verlichting geven! Probeer het eens uit:  na een stoelmassage voel je je ontspannen en verfrist!

De stoelmassage wordt gegeven op een speciale ergonomische stoel. Deze massagestoel helpt te ontspannen: hoofd, armen, borst en onderbenen worden optimaal ondersteund. 

Daarnaast is er ook de keuze om een korte, ontspannende en activerende drukpuntmassage op de stoel te nemen, dit kán over de kleding heen worden gegeven, Voor deze massage hoef je je dus niet uit te kleden. 

Ik heb interesse 

Terug menu


© 2018 by Massage4you Massagepraktijk
Gericht op dames, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat