Massage4you

Even een moment voor jezelf.....

Klassieke ontspanningsmassage & Sportmassage

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Klassieke ontspanningsmassage 

Een rustgevende en kalmerende klassieke massage. De total body massage met gebruik van olie wordt opgebouwd volgens een vast patroon waarbij diverse handgrepen gevarieerd worden met lange rustgevende strijkingen. Deze volgorde masseert spanningen weg, beïnvloedt de bloedstroom waardoor je geestelijk en lichamelijk meer in balans komt.

De klassieke massage werkt heilzaam en is zeer geschikt voor iedereen die zich goed wil verzorgen. 


Sportmassage

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Sportmassage is een intensieve massage, gericht op de dieper gelegen spierweefsels. Bij onvoldoende herstel na inspanning kunnen spieren, pezen en gewrichten vermoeid, stijf en pijnlijk aanvoelen. Een herstel bevorderende sportmassage kan een blessure helpen voorkomen. Bij verhardingen in een spier voert de masseur aldaar de druk op voor een groter spieroppervlak, waardoor de doorbloeding op gang komt en de spier meer kans krijgt om afvalstoffen af te geven en opbouwende stoffen op te nemen. De massage is met een 100% natuurvriendelijke neutrale massageolie.

Sportmassage is geschikt voor iedereen, die versneld herstel wil stimuleren na sporten of intensieve lichamelijke arbeid. Ook als je niet sport en last hebt van stijve (nek)spieren, pijnlijke benen of gevoelige schouders kan een sportmassage jouw klachten verminderen.


Ik heb interesse


Terug menu 

© 2018 by Massage4you Massagepraktijk
Gericht op dames, waarbij persoonlijke aandacht op nummer één staat.


E-mailen
Bellen
Info